В СУ “Черноризец Храбър” грейват светлините на коледната елха
или … “Коледна приказка”

За поредна година под лозунга “БЪЛГАРИНО, ЗНАЙ СВОЯ РОД И ЕЗИК”, училище “Черноризец Храбър”  се подготви да запали светлините на коледното дърво с по-блестящ от всякога облик.

Директорът ,г-жа Елена Кисьова, откри празника, поздравявайки децата и техните родители за Коледно-новогодишните празници.
Водещите приветстваха всички гости с “Добре дошли” и поговориха за най-хубавата част от годината, в която си малко по-добър, по-усмихнат и щастлив- Коледа.
Последваха изпълнения на коледни песни, а учениците от 3-ти клас рецитираха стихотворения. Специално за най-малките представители на нашето училище, които безумно биха се радвали на снега, на сцената последва танца на снежинките.

Какво обаче е Коледа без коледари, които да благословят всички за здраве и благоденствие?! Не закъсняха Коледарите и с приповдигнато настроение излязоха пременени. След тяхното наричане и песни, г-жа Кисьова приветства всички заедно да отброим последните секунди преди запалването на Коледните светлини!

Всички в захлас  изслушаха едно завладяващо френско изпълнение на китара на Георги Калпошанов от 10 “а” клас, нашият специален ученик.

Кулминацията беше грейването на светлините на коледната елха, а запалването им бе придружено от пищна празнична заря, детски смях  и усмивки!