Състезание „Заедно в ученето, заедно в игрите“

С много весело настроение, игри и смях премина състезанието „Заедно в ученето, заедно в игрите“, което се проведе на 20 октомври в двора на училището. В него взеха участие третокласниците и техните родители, братя и сестри. В първата част от събитието малчуганите се надпреварваха със своите родители в дисциплината „Скачане с чували“. И макар игрите да нямат състезателен характер, по-бърз беше отборът на децата. Следва игра, в която ученици и родители показаха уменията си по бързо ходене със завързани крака, като заедно с това отговаряха на въпроси от различни научни области. Във финалната игра представител на всеки отбор трябваше да спука балон, в който да открие темата на картината, която групата трябва да нарисува за няколко минути.
Аплодисментите на децата и родителите не успяха да определят по-доброто художествено изпълнение, защото и двата отбора вложиха цялото си старание и креативност.
Учители и родители показаха, че могат не само да учат с децата, но и да се забавляват заедно с тях, като демонстрират отборен дух и екипност.

Състезание "Заедно в ученето, заедно в игрите"