Клубове по интереси

2022/ 2023 учебна година

Любовта е вълшебство

В литературния конкурс „Любовта е вълшебство“, посветен на 14 февруари, взеха участие и учениците от начален етап. С много вдъхновение и трепет те написаха своите първи стихотворения за любовта и приятелството и разкриха поетичния си талант. Може да им се насладите тук


 

Конкурс поезия – отличие

Учениците от поетичния клуб за занимания по интереси „Словото се превръща в поезия“ към СУ „Черноризец Храбър“ получиха специалната награда „Отличен Колектив“ на Втория международен поетичен конкурс: „Защо пиша това писмо?“ на тема „Моето добро писмо“. Конкурсът беше организиран от ЛК „Многоточие и ИК „Многоточие“, а стихотворенията трябваше да бъдат написани на ръка върху хартия и изпратени по Български пощи. Всички писма на участниците в конкурса бяха оформени в електронна книга от техните съученици, посещаващи клуба за занимания по интереси „Мултимедийна работилница“.

Успех на малките таланти с големи и добри сърца!


Клуб “Храна и здраве” с ръководител Дияна Георгиева

Поредното предизвикателство

По случай Деня на християнското семейство на 22.11.2022 г. и откриването на новия АРТ център учениците от клуба приготвиха почерпка за гостите и колегите. Децата проявиха креативност и развихриха фантазията си в солени и в сладки изкушения.

Посещение на клуб ,,Здраве и спорт“ във фитнес Атлетик

Спорта е здраве, а здравето е нашата цел!

  Ученици от клуб ,,Здраве и спорт“ посетиха фитнес Атлетик и проведоха интензивна тренировка под ръководството на трима фитнес инструктори. Те получиха информация за ролята на правилното дишане и етапите при една тренировка, ролята на разгряването  и стречинга. Посещението във фитнеса беше интересно и забавно!