Откриване на Коледната Елха и Магията на Дядо Коледа в Училище 2023

Здравейте, любители на коледната магия! Сега, когато коледните подготовки са в пълен разгар, помощниците на Дядо Коледа със сърдечност и веселие спретнаха невероятно празнично събитие – по откриването на Коледната елха в нашето училище. Този уникален празник, изпълнен с веселие, изненади и коледно вълшебство, е организиран от самите драгоценни помощници на Дядо Коледа – Снежанка и Джуджетата. Но, както знаем, истинската магия на Коледа се крие в сърцата и душите на децата. Този път, те бяха на сцената, като активни помощници, готови да станат част от коледния екип.
Когато всички бяха добре заредени със смях, радост и коледно вълшебство, коледарите заеха своето място на сцената, предлагайки топлина и светлина с техните традиционни песни. След това, г-жа Кисьова-директорът на училището  с гордост откри официалното запалване на коледните светлини. Този момент е като вълшебство – светлините озаряват небето, а училището се превръща в истинска коледна приказка.
Откриването на Коледната елха в нашето училище е не просто събитие, а истинска коледна поема, която съчетава в себе си радостта на децата, ентусиазма на учители и родители, и магията на коледната вълшебна нощ.
В този момент на годината, когато сърцата ни са пълни с топлина и смирение, нека запазим духа на Коледа и нека се наслаждаваме на всеки миг от този чудесен сезон. Живейте, обичайте, и нека коледното чудо винаги бъде с вас!